ASFALTARE CU FONDURI EUROPENE, DUPĂ PATRU ANI ÎN AȘTEPTAREA CONSTRUCTORULUI

După mai bine de patru ani de așteptare a unui constructor care să vrea să se înscrie la licitație, un tronson de drum județen din Mehedinți poate fi asfaltat pe fonduri europene. Este vorba de tronsonul cuprins între porțiunea asfaltată din satul Gemeni și limita cu județul Dolj pe DJ 562. Vorbim de o finanțare europeană în valoare de 3 milioane de lei.

Președintele Consiliului Județean Mehedinți a semnat astăzi contractul pentru proiectarea și execuția lucrărilor de modernizare a DJ 562, cuprins între porțiunea asfaltată din localitatea Gemeni (comuna Dîrvari) și limita cu județul Dolj. Tronsonul cu o lungime de 3,2 kilometri va fi asfaltat în vara acestui an. A fost nevoie de mai bine de patru ani de la scoaterea la licitație, pentru ca un constructor să se înduplece să se înscrie pentru a câștiga lucrarea.

„Tronsonul respectiv a fost pus pe lista de priorități încă de anii trecuți, dar atunci nicio firmă nu s-a înscris la licitație. Finanțarea, în valoare de aproximativ 3 milioane lei, este din fonduri europene, pe Programul Operațional Regional, în cadrul proiectului Îmbunătățirea conectivității în zona de sud a județului Mehedinți”, spune președintele CJ Mehedinți, Aladin Georgescu.

Articolul precedentPRIMĂRIA SEVERIN INVESTEȘTE ÎN LOCURILE DE JOACĂ
Articolul următorAlianța USR-PLUS strânge semnături la Severin pentru europarlamentare