Ninsorile căzute în ultimele ore în țară au afectat mai multe zone, în care au fost alunecări de teren sau drumuri blocate. ANM a emis o nouă atenționare meteo de vreme severă, începând de astăzi.

COD GALBEN

Interval de valabilitate: 28 ianuarie, ora 14 00 – 29 ianuarie, ora 10 10
Fenomene vizate: ninsori moderate cantitativ și viscol

În intervalul menționat în Dobrogea, estul Munteniei, jumătatea sudică a Moldovei, precum și în zona Carpaților de Curbură va continua să ningă (se vor acumula în general 15…20 l/mp) și să se depună strat de zăpadă. În aceste zone vor mai fi intensificări ale vântului, cu viteze în general de 45…55 km/h, viscolind ninsoarea, local troienind zăpada și determinând scăderea vizibilității.
În restul zonei atenționate din Muntenia (județele Prahova, Giurgiu, Ilfov și municipiul București) va ninge moderat cantitativ, iar vântul va avea intensificări în general de 30…35 km/h.
Notă: Duminică (29 ianuarie) vor mai fi intensificări ale vântului local în estul țării unde zăpada va fi spulberată, iar vizibilitatea scăzută.

Articolul precedentRaed Arafat: „E posibil să oprim de tot TIR-urile pe anumite porţiuni de drumuri”
Articolul următorCea mai discretă femeie ministru, dezvăluiri incendiare despre 10 august – Ediție explozivă Culisele Statului Paralel, duminică, ora 21.00