AU CONSTRUIT ÎN ZONE FĂRĂ CURENT ELECTRIC

Bucurie mare pentru locuitorii unei zone din vecinătatea străzii Walter Mărăcineanu, aflate în municipiul Drobeta Turnu Severin! În sfârșit va ajunge curentul electric și pe strada lor! Zona s-a dezvoltat din punct de vedere imobiliar foarte rapid, dar fără posibilitatea de a fi conectare casele la electricitate. Primăria Severin a investit peste un un miliard și jumătate de lei vechi pentru a-i ajuta pe oameni.

În vecinătatea străzii Walter Mărăcineanu, o zonă de case binecunoscută din municipiul reședință de județ, a apărut, în ultimii ani, un adevărat cartier nou, cu locuințe construite într-o zonă lipsită de orice fel de utilități. Totuși, cea mai mare durere resimțită de cei care s-au grăbit să își amenajeze proprietățile în acestă zonă izolată, era lipsa curentului electric. După ce s-au plâns municipalității, de voie-de nevoie, aceasta a investit în zona cu pricina. Societatea de distribuție energie electrică, sprijinită de Primăria Severin, a început să monteze stâlpi pe o distanță de peste un kilometru și jumătate, iar până la finele lunii noiembrie 2019 curentul electric va ajunge și la oamenii de aici.

„E o bucurie pentru oamenii din zonă, așteptau demult, și-au făcut oamenii case, avem trei străzi unde s-au construit case, dar oamenii nu aveau current electric. E adevărat, e puțin și vina oamenilor pentru că, atunci când au cerut autorizații, trebuiau să impună Primăriei, la vremea respectivă, să vină și cu curentul electric. Tot ce vom da dea acum înainte, zone de case, terenuri, nu mai permitem să înceapă lucrările până când nu avem și curent electric. În acest moment, totuși, ne-am apucat de lucrare. O parte plătim noi, o parte plătește CEZ. Primăria a dat circa 160.000 de lei”, spune primarul Severinului, Marius Screciu.

Articolul precedentSeminar româno-sârb în domeniul situaţiilor de urgenţă la Ponoarele
Articolul următorS-a răsturnat cu mașina pe o stradă din Turnu Severin