Spațiile publice sunt din nou igienizate în Severin.

Pentru că la nivel național se constată o creștere a numărului de îmbolnăviri, reluăm (…)  acțiunile de dezinfecție cu produse biocide, în toate zonele municipiului Drobeta Turnu Severin, pentru a igieniza spațiile publice și a limita răspândirea pandemiei în comunitatea noastră.

Timp de două săptămâni, vom efectua operațiuni complete de igienizare a străzilor, aleilor, trotuarelor, accesului în blocuri, a parcurilor și locurilor de joacă, mobilierului stradal, piețelor agroalimentare, utilizând substanțe cu activitate bactericidă, fungicidă și virucidă.

Este nevoie, în continuare, ca toate eforturile noastre să fie însoțite de responsabilitatea de care dumneavoastră, majoritatea severinenilor, ați dat dovadă în această perioadă, pentru a evita pe cât posibil creșterea numărului de infectări.

Fac un apel, în continuare, la respectarea distanțării fizice, purtarea măștilor de protecție în spațiile închise și aglomerate, dezinfectarea mâinilor și pe cât posibil limitarea contactului cu suprafețele comune, pentru a vă proteja sănătatea dumneavoastră și a celor dragi.- a declarat edilul din Severin

Articolul precedentPetrecerea din Ghiroda: sute de invitați, amenzi pe măsură
Articolul următorPremierul Orban despre deschiderea școlilor: Totul depinde de evoluţia situaţiei epidemiologice