Botez cu 200 de persoane, organizat în aproprierea Timișoarei. Evenimentul nu a trecut neobservat nici de autorități nici de internauți.

Botezul a fost organizat într-un cort, la marginea localității Ghiroda, fără a se respecta măsurile împotriva răspândirii coronavirusului.

Imagine

În aceste vremuri complicate, regulile pe care trebuie să le respectăm, ca simpli cetățeni, reprezintă un minim de efort comparativ cu sacrificiile pe care le fac cei care luptă cu pandemia în prima linie. Grija pentru cei apropiați și respectul față de comunitatea în care trăim ar trebui să fie lege pentru toți, însă nu tot timpul se intâmplă asta. În cazul de față, azi dimineață, Poliția Locală din Ghiroda a fost sesizată de existența unei adunări masive de oameni, aproximativ 200, eveniment constatat și raportat către Poliția Națională de către colegii noștri. 13 echipaje de poliție și jandarmerie au intervenit la locație, unde se desfășura un botez, au fost legitimate toate persoanele. Facem apel, și pe această cale, către concetățenii noștri, să respecte regulile și să ne sesizeze de fiecare dată când constată încălcarea lor”, au transmis reprezentanții Primăriei Ghiroda.

Au fost aplicate 128 de sancțiuni în valoare de 35.250 lei, iar rganizatorul a fost sancționat pentru nerespectarea condițiilor privind organizarea și desfășurarea de procesiuni în spatii deschise, conform prevederilor Legii 55/2020 art 65 lit i, cu o sancțiune contravențională în valoare de 2.000 lei.

 

Articolul precedentRomânia își amintește astăzi de Râmnicu Vâlcea
Articolul următorAu fost reluate acțiunile de igienizare în spații publice, în Severin. Apel către cetățeni!