Au început pregătirile pentru sărbătorile de iarnă la Turnu Severin

Mai este doar o lună până la sărbătorile de iarnă, așa că Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin se pregătește intens pentru acest eveniment.

Lucrările de instalare a bradului de Crăciun au demarat din zona de promenadă Crișan, precum și de amplasare a elementelor decorative și a iluminatului festiv.

“Față de anii precedenți, anul acesta bradul va fi plin de culoare și mult mai bogat, fiind îmbracat în rășină iar cupola de lumini va fi mai complexă și cu mai multe lumini, toate aceastea pentru a oferi bucurii celor mici și nu numai. Este important ca și zona scenei de pe promenada Crișan să fie amenajată așa cum se cuvine de sărbători deoarece va fi locul unde vor avea loc evenimente importante în perioada următoare”, spune viceprimarul Daniel Cîrjan.

În data de 30 noiembrie va avea loc un spectacol cu ocaziei aprinderii bradului , iar pe 1 decembrie sunt programate mai multe evenimente cu ocazia Zilei Naționale a României, inclusiv concerte susținute de interpreți locali. Pe 31 decembrie va fi spectacolul de Revelion.

Articolul precedentPraznicul „Intrării Maicii Domnului în Biserică” marcat prin slujire arhierească la Mănăstirea Vodiţa
Articolul următorOrban anunță o creștere a salariului minim cu 7,2%