AVERTIZARE METEOROLOGICĂ COD GALBEN la această oră. Interval de valabilitate: 31 mai, ora 11 00 – 31 mai, ora 23 00.

Fenomene vizate: instabilitate atmosferică temporar accentuată.
 
În intervalul menționat, local vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin descărcări electrice, averse torențiale, grindină, intensificări ale vântului și posibil vijelii în Banat, sudul Crișanei, vestul Transilvaniei, Oltenia și la munte. În intervale scurte de timp cantitățile de apă vor fi de 20…25 l/mp și izolat de peste 30 l/mp.
Notă: Astfel de fenomene vor fi astăzi, izolat, și în celelalte regiuni.
 
În a doua parte a zilei de joi (01 iunie), local în vestul, centrul țării și la munte, instabilitatea atmosferică va fi pronunțată.
 
COD PORTOCALIU
Interval de valabilitate: 31 mai, ora 12 00 – 31 mai, ora 20 00
 
Fenomene vizate:averse torențiale
Zone afectate: județele Caraș-Severin, Hunedoara, Timiș, Gorj, precum și Carpații Occidentali și vestul Carpaților Meridionali
În județele Caraș-Severin, Hunedoara, Timiș, Gorj, precum și Carpații Occidentali și vestul Carpaților Meridionali, vor fi averse torențiale. Local cantitățile de apă vor fi de 40…50 l/mp (în intervale scurte de timp, de până la 1 – 3 ore).
Articolul precedentLovită la serviciu când și- a depus demisia
Articolul următorPreședintele Iohannis și liderii Coaliției au decis – salariile dascălilor cresc etapizat. Sindicatele din educație au decis să continue greva și să nu accepte oferta