La data de 14 mai a.c., în jurul orei 18.00, un bărbat de 52 de ani, din comuna Jiana, județul Mehedinți, a sesizat prin plângere scrisă polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Vînju Mare despre faptul că în seara zilei de 13 mai a.c., în jurul orei 17.00, un bărbat de 40 ani,  din aceeași localitate, aflat în stare de ebrietate, i-a distrus porțile de acces în locuință cu un topor și a pătruns fără drept în curtea imobilului, amenințându-l.

La faţa locului s-au deplasat polițiștii secției, care au efectuat cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările care au determinat gestul bărbatului.

De asemenea, din verificări, polițiștii au stabilit că același bărbat, în timp ce se afla pe ulița satului Dănceu aparținător comunei Jiana,  a amenințat alte două persoane de 61 și 67 ani, din aceeași localitate. Este vorba de primarul comunei Jiana, Stelian Stăncioiu și o femeie de 67 de ani.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, violare de domiciliu, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Persoana în cauză a fost reținută 24 de ore, în baza unei ordonanțe de reținere, iar joi, 16 mai a.c., va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Vânju Mare cu propunerea corespunzătoare.

Articolul precedentPRIMARUL PSD AL MUNICIPIULUI ORȘOVA, TRIMIS ÎN JUDECATĂ PENTRU DELAPIDARE
Articolul următorAcțiunea Truc – Bus în Mehedinți