Agresorul de la Dârvari care a incendiat o adolescentă de 17 ani este acum după gratii. Magistrații Tribunalului Județean Mehedinți au dispus arestarea acestuia pentru 30 de zile pentru infracțiunea de tentativă la omor.

Ion Turnagiu (45 de ani), bărbatul care a aruncat o sticlă de benzină pe o tânără de 17 ani și i-a dat foc, a ajuns după gratii. Tribunalul Mehedinți a dispus arestarea acestuia pentru 30 de zile pentru infracțiunea de tentativă la omor.

Tânăra care s-a ales cu arsuri de gradul 2 și 3, pe 90% din suprafața corpului, este acum internată la un spital din Craiova, unde medicii încearcă să o țină în viață.

Totul ar fi plecat de la o plângere pe care fata a depus-o la poliție împotriva bărbatului pentru agresiune şi viol. Supărat, bărbatul a mers acasă la adolescenta de 17 ani, care locuia cu bunica și fratele său, a turnat peste ea o sticlă de benzină și i-a dat foc. Apoi a dispărut. Fratele fetei a stins flăcările și a sunat la 112. Adolescenta a fost dusă de urgență la Spitalul Județen din Drobeta-Turnu-Severin şi ulterior transferată la un spital din Craiova.

 Ion Turnagiu  a fost condamnat la 90 de ani de închisoare pentru cinci infracțiuni de omor, dar, după 25 de ani petrecuți în spatele gratiilor, a fost eliberat anul trecut în baza recursului compensatoriu, promovat de Tudorel Tudor, fostul ministru al Justiției din Guvernul Viorica Dăncilă.

Articolul precedentZona de nord a județului Mehedinți sub avertizare meteorologică de Cod Portocaliu
Articolul următorFaleza de la Orșova a fost inundată duminică