BERCEA MONDIAL A FOST ELIBERAT

Celebrul Bercea Mondial, pionul principal al marelui scandal de corupție în care a fost implicat fratele președintelui Traian Băsescu, va fi eliberat de la Penitenciarul din Vînjuleț Mehedinți. Decizia a fost luată de Tribunalul Mehedinți.

Celebrul interlop Sandu Anghel, cunoscut sub numele de Bercea Mondial va fi  pus în libertate. Asta au decis astăzi judecătorii de la Tribunalul Mehedinți.  Interlopul era încarcerat la Penitenciarul din  comuna mehedințeană Vînjuleț.

Vestea eliberării le-a adus la Poarta penitenciarului pe fiica lui Bercea, Izaura și pe soția sa, Fănica Anghel. Zâmbitor și grăbit, la ieșirea pe poarta penitenciarului, Bercea Mondial a spus că aici la Severin e cel mai bun penitenciar din țară.

Fiica lui Bercea Mondial, Izaura, l-a așteptat la poarta penitenciarului:

Sandu Anghel, se află în arest încă din 2011, după ce şi-a înjunghiat un nepot, un fiu al fratelui său. De asemenea, este vorba de un dosar în care care familia lui Sandu Anghel i-a dat şpagă lui Mircea Băsescu, pentru a îl scăpa de puşcărie. Bercea Mondial a mai fost condamnat pentru evaziune fiscală şi spălare de bani, iar în anul 2015, pentru mituirea unui gardian al Penitenciarului Colibaşi.

Un alt dosar se află în prezent pe rol la Tribunalul Olt şi îl vizează pe el şi pe un nepot al său, împreună, aceştia atacând cu maşina şi înjunghiind un fost viceprimar şi o altă persoană.

Articolul precedentHOȚI DE LEMNE, PRINȘI ÎN FLAGRANT
Articolul următorViceprimarul Daniel Cîrjan propune o hotărâre anti-lene