Bobby Păunescu, regizor și președinte ARMIS, a anunțat duminică seara că din data de 19 septembrie va fi prezent zilnic la Realitatea FM în cadrul unei rubrici de comentarii și dezvăluiri.

Bobby Păunescu a făcut anunțul duminică seara. Președintele ARMIS va fi prezent în fiecare zi alături de ascultătorii Realitatea FM într-o rubrică specială de dezvăluiri și comentarii în stilul său caracteristic:

„Vreau să spun că de mâine, pentru cei care vor să mai asculte dezvăluiri dar într-un mod ceva mai relaxat, la Realitatea FM voi fi prezent în fiecare zi, în primetime, adică de la 10 la 12, și vom încerca pe toate căile să ne facem auziți. Nu spunem o oră fixă pentru că vrem puțin suspans”, a anunțat Bobby Păunescu.

Articolul precedentCulisele Puterii | Miron Mitrea, verdict despre criza energetică: Românii stau cu mâinile în sân în fața facturilor
Articolul următorLegile Puterii | Cine este autorul planului care ar putea aduce românii din diasporă acasă – Un milion de noi locuri de muncă în România – Află luni la Legile Puterii