Bobby Păunescu a vorbit duminică seara despre vizita lui Viktor Orban dar și despre susținerea pe care acesta a avut-o din partea SPP-ului. Mai mult, Păunescu a dezvăluit faptul că Serviciile dețin înregistrări cu unele personaje din politica românească sau din Justiție, lucru care îi face mai ușor șantajabili.

Bobby Păunescu a vorbit despre faptul că Viktor Orban a participat la o serie de evenimente în România unde a susținut o mulțime de declarații controversate anti-românești dar și anti-europene și pro-Putin. Pe lângă acest lucru, SPP a fost prezent la evenimente, deși nu era vorba de o vizită oficială a unui politician străin în România.
 
Mai departe, Păunescu a vrut să sublinieze și vulnerabilitățile din Serviciile românești. Bobby Păunescu a dezvăluit faptul că Pahonțu, șeful SPP-ului, ar avea casete și înregistrări cu persoanele din funcții cheie din România.
 
„Domnul Pahonțu are casete. Doamna Dăncilă a fost numită de domnul Dragnea și l-a ascultat timp de 4-5 săptămâni. După care s-a sucit și a făcut ce a spus domnul Iohannis. De ce? Legat de un copil care nu știu ce ar fi făcut și care i s-a prezentat, doamna fiind cu mai puțină putere de caracter, a cedat. Așa sunt foarte mulți. Sunt casete și înregistrări din viață lor privată. Dacă cumva aceste materiale ar fi fost filmate că primeau o șpagă era ok…dar sunt lucruri personale. Sunt materiale contrafăcute sau originale cu procurori, judecători și așa mai departe. Există un șef de servicii de informații care l-a ținut 90 de zile în pușcărie până i-a luat compania. Un fost șef de Servicii, în anii 90”, a povestit Păunescu. 
 
Bobby Păunescu a mai criticat și lipsa de reacție a autorităților din țara noastră în privința vizitei controversate a lui Orban:
 
„Sigur că ei probabit sunt la mare, la soare, ideea e că noi la Budapesta am mai fost de 3 ori în vizită. (n.r. din punct de vedere istoric) Problema nu e că Ungaria poate să devină Ungaria Mare, problema e că cu sprijinul Rusiei poate să creeze niște probleme majore cu sprijinul unor oameni din sistemul românesc. Urmează planul de distrugere a României de către Rusia. Are deja România cumpărată.
 
Lucrurile importante: vine Viktor Orban în prezența autorităților statului Român, spune tâmpeniile că vrea Ungaria Mare, Ungaria stă pe teritoriul României din anii 1800. Nu am absolut nimic cu cei de etnie maghiară care își fac treaba serios, sunt foarte multe petiții care au scris că sunt împotriva a ceea ce face UDMR-ul, ei au introdus corupția. Cum e un UDMR-ist condamnat de ceva, cum fuge în Ungaria.
 
SPP-ul prin conducătorul sau iubit, Pahonțu, care se ocupă de viețile noastre, l-a protejat pe Viktor Orban când a spus că Rusia va câștigă și alte tâmpenii de-astea care se discuta probabil în casă la domnul Pahonțu. A fost SPP-ul acolo și nu a luat măsuri când s-a spus Ungaria Mare. Orice ofițer care a depus jurământul, când e pus sub semnul întrebării integritatea națională… Au fost prezenți cei de la SPP și au susținut în mod tacit, să nu fie atacați probabil de români, momentul în care premierul maghiar a spus că vrea Ungaria Mare, că SUA vor dispărea.
 
Esențial este că Viktor Orban nu ne face niciun fel de agenda ci noi ne facem agenda de a curăța trădătorii din România.  Omul este un criminal dacă îl susține pe Putin. ”
Articolul precedentMiron Mitrea, despre schimbările majore din UE produse din cauza războiului: Țările din Vest au un leadership foarte slab
Articolul următorMiron Mitrea: „Viktor Orbán a plecat la un război împotriva Uniunii Europene și la un sprijin fățiș față de Rusia”