CÂINE SPÂNZURAT DE GARDUL UNUI CIMITIR DIN SEVERIN

Cruzime fără margini din partea unor semeni ai noștri! Un câine a fost găsit spânzurat cu sârmă de gardul cimitirului din cartierul severinean Schela Cladovei. Descoperirea șocantă a fost făcută de un puști, care a arătat-o unei doamne iubitoare de animale. Vă avertizăm că imaginea are un puternic impact emoțional!

Un om de o cruzime fără margini, încă necunoscut, a reușit să ucidă un câine chiar lângă cimitirul din cartierul severinean Schela Cladovei. Animalul a fost găsit spânzurat de un gard, legat de picioare și de bot cu sârmă.

Un copil a fotografiat scena sinistră, iar o doamnă a alertat poliția. Deocamdată, polițiștii nu au dat de urma agresorului. Animalul spânzurat a fost ridicat abia a doua zi de la fața locului de cei de la serviciul de ecarisaj.

Femeia face un apel disperat către toți cei care cunosc animalul sau cei care pot da informații despre cel care a făcut acest gest de cruzime.

Articolul precedentPRIMAR MEHEDINȚEAN DESPRE PESTA PORCINĂ AFRICANĂ: „CETĂȚENII CARE AU AVUT ACOLO SUINE, RESPECTIV PORCI, AM ÎNȚELES CĂ S-AU ÎMPUȘCAT”
Articolul următorOm de afaceri ucis în bătaie de doi tineri, în Mehedinți