Polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității împreună cu Poliția municipiului Orșova și Compartimentul Relații Publice au desfășurat astăzi, 24 aprilie a.c., o acțiune preventivă pe raza localităților Eșelnita și Dubova, unde există cele mai multe unități de cazare din Clisura Dunării.

Clisura Dunării va fi plină de turiști de sărbătorile pascale și 1 Mai, așa că Poliția a organizat astăzi o acțiune de prevenire în zonă. Hoții nu și-au vacanță, ci dimpotrivă sunt foarte activi în aceste zile când oamenii se relaxează și sunt mai puțin vigilenți cu lucrurile lor.

“Scopul activității desfășurate a fost reprezentat de informarea turiștilor și proprietarilor unităților de cazare cu privire la creșterea gradului de siguranță al acestora, având în vedere apropierea Sărbătorilor Pascale și minivavacanței de 1 Mai”, spune Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți.

Polițiștii le-au adresat acestora recomandări privind gestionarea sumelor de bani, portul bunurilor și obiectelor de valoare, fiind distribuite și materiale cu caracter preventiv ale campaniei naționale „Împreună pentru mai multă siguranță „.

 

 

Articolul precedentISU Mehedinţi: Misiuni speciale de protecţie a populaţiei în Noaptea de Înviere
Articolul următorCâte firme cu capital străin s-au mai înființat la Mehedinți