În vederea diminuării posibilităților de producere a unor evenimente nedorite în perioada Sărbătorilor Pascale, ISU Mehedinţi va lua măsuri menite să asigure un nivel ridicat de protecție la nivelul comunităților.

Cadrele Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Drobeta” al judeţului Mehedinţi desfășoară şi în această săptămână activități de control și informare preventivă, la obiective de cult, în scopul reducerii și limitării evenimentelor nedorite.

În Noaptea de Înviere, în apropierea unităților de cult, unde este preconizat un aflux mare de persoane, din cadrul ISU Mehedinţi vor fi dislocate 13 echipaje operative de pompieri cu autospeciale și mijloace de intervenție, pentru optimizarea timpului de răspuns în cazul producerii unor situații de urgență. Totodată,  peste 170 de pompieri sunt  pregătiţi să intervină operativ în sprijinul comunităţilor, acolo unde situaţia va impune.

Pompierii mehedinţeni vor fi prezenți pe toată durata desfășurării slujbelor religioase la toate mănăstirile din judeţ, dar şi la bisericile cu afluenţă mare de persoane.

Articolul precedentAproape 15.000 țigarete descoperite asupra unui bărbat, în trafic
Articolul următorCampanie de prevenire în Clisura Dunării. Cum să vă feriți de hoți, de sărbători