După ce candidatul USR pentru primăria Constanța, Stelian Ion, a fost demascat de juranliștii de la Newsweek că a mințit în acte că are handicap pentru a obține o casă via ANL, a venit și rândul candidatului USR-PLUS la șefia CJ Mehedinți.

Laurențiu Ștefănescu a fost directorul lui Vîntu în celebra escrocherie FNI, considerată una dintre cele mai mari escrocherii de după 1989, care a sărăcit sute de mii de români. Laurențiu Ștefănescu, candidatul USR-PLUS la șefia Consiliului Județean Mehedinți, a fost șeful Gelsor Timișoara, compania lui Sorin Ovidiu Vîntu care a dat celebra țeapă FNI.

Ironia sorții: sloganul electoral al fostului șef Gelsor este „Cu mâinile curate”.

Dezvăluirea despre rolul lui Ștefănescu în escrocheria FNI a apărut încă din 2017 când Ștefănescu se prezenta ca lider al #rezist Timișoara.

Într-un CV oficial mai vechi al lui Ștefănescu este trecută funcția de director al Gelsor. În CV-ul de candidat a „dispărut” potrivit flux24.ro

Gelsor a fost un fond de investiții înființat în anul 1999 și deținut de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu. În anul 1995, Sorin Ovidiu Vântu a înființat o societate de administrare a investițiilor, după numele lui, SOV Invest, care a născut FNI. Printr-o politică de marketing, celebrul slogan „Dormi liniștit, FNI lucrează pentru tine”, Fondul a reușit să atragă sute de mii de oameni. În marea majoritate șefii de la GELSOR erau foști ofițeri de Securitate sau SRI. FNI este considerată una din cele mai mari escrocherii de după 1989.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentUn nou număr uriaș de infectări cu coronavirus – 1.415 cazuri noi și 44 de decese
Articolul următorLucrări după 13 ani pe DC 50