Secția Împrumut pentru Copii a Bibliotecii Județene “ I.G.Bibicescu” a achiziționat noi cărți.

După o perioadă în care copiii nu au avut posibilitatea de a împrumuta cărți, ca urmare a măsurilor întreprinse pentru prevenirea contactării virusului SARS-CoV-2, aceștia se pot bucura de cărți noi, recent intrate în colecțiile Secției Împrumut pentru Copii.

Colecția completă “ Însemnările unei puștoaice”, solicitată intens de copii, aventurile micuței ciocârlii surprinse de Alex Donovici în seria “ Țup”, sau lumea magica suprinsă în seria de trei volume “ Regatul spinilor și al trandafirilor”, precum și multe alte cărți îndrăgite de copii, și-au făcut loc în rafturi, așteptând cuminți să fie răsfoite și citite.

”Reamintim micilor iubitori de lectură faptul că pot lectura în spațiul existent în aer liber, din incinta Casei Pogany, din str. Ștefan Odobleja, ne.59, amenajat în conformitate cu respectarea măsurilor pentru prevenirea îmbolnăvirii cu noul coronavirus”, precizează Biblioteca Județeană pe pagina oficială de Facebook.

Articolul precedentMăsuri speciale de ordine publică în perioada Rusaliilor
Articolul următor100% TU DECIZI! Alexandru Oprea, baronul acoperiților din Dâmbovița. Pensie de ofițer în rezervă și salariu baban la CJ