O persoană a aruncat marți seara cu două cocktailuri Molotov în casa lui Cristina Rizea. Atacul a avut loc la ora 21.18, în timp ce politicianul prezenta emisiunea „Spovedania lui Rizea”.

 

Într-o intervenție live pe Facebook, Cristian Rizea declarat că aceasta a fost o avertizare din partea mafioților din Republica Moldova, ca replică la dezvăluirile pe care le face despre crimele lor. „Acesta e răspunsul primit pentru curajul pe care îl am ca să împărtășesc cu voi ilegalitățile pe care le comit. Asta se întâmplă atunci când vrei să spui adevărul. Să vedem ce vor face instituțiile statului, dacă mai există aici și ce vor descoperi. Miercuri seara voi prezenta în emisiune imagini de pe camerele de supraveghere video”.

Cristian Rizea a anunțat că știe sigur cine este persoana care i-a atacat casa. Este vorba despre interlopul Vladimir Tataroi-Mardari, care are 6 case în regiunea unde locuiește politicianul. „Ei îmi vor capul cu orice preț, de asta vă spun: Fiți alături de Rizea și nu vă lăsați călcați în picioare. Dacă reușesc să-mi închidă mie gura, Moldova nu mai are nicio șansă. Ce să facem? Să ne luăm țara înapoi”.

 

 

Articolul precedentBNR majorează a treia oară dobânda de referință – 3%. Previziuni sumbre
Articolul următorSărbătoare 6 aprilie – Zi cu o semnificație deosebită pentru credincioșii din țara noastră