Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din judetul Mehedinti, Castelul Artelor, și-a redeschis porțile pentru vizitatori începând cu această săptămână.

”Este foarte important să se respecte normele de siguranță de către persoanele care vizitează Castelul Artelor, norme adoptate de către Comitetul Național pentru Situații de Urgență, printre care mască de protecție și respectarea distanțării sociale. Tot săptămâna aceasta s-a deschis publicului și zona interioară din cadrul Cetății Medievale a Severinului, partea exterioară putând fi vizitată până acum. Turismul poate deveni una dintre modalitățile de dezvoltare economică a municipiului Drobeta Turnu Severin însă pentru a deveni realitate, e nevoie să facem mai mult de atât”, spune viceprimarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Daniel Cîrjan.

Programul este de luni până duminică în intervalul orar 9,00-21,00, iar vizitatorii pot vedea panorama de la ultimul etaj, expoziția cu poze „Ada Kaleh” la etajul 3, expoziții de pictură la etajul 1 și la parter.

Articolul precedentDirectorul executiv al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Mehedinți își pierde funcția
Articolul următorNoi cărți în domeniul psihologiei la Biblioteca Județeană