CE INFRACȚIUNI MAI PREFERĂ TINERII DIN MEHEDINȚI: CONDUCERE FĂRĂ PERMIS ȘI MAȘINI NEÎNMATRICULATE

Tinerii din Mehedinți par să prefere, atunci când încalcă legea, infracțiunile la regimul rutier. Inconștiența și teribilismul îi aduce pe unii dintre ei în situația să circule fără permis de conducere sau cu mașini neînmatriculate.

Un tânăr de 26 de ani, din comuna mehedințeană Livezile, a fost depistat luni, 14 octombrie 2019, în jurul orei 15:00, de către polițiștii din cadrul Posturilor de Poliție Livezile și Poroina Mare, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere auto. Conducătorului auto i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de articolul 335, alin. 1 din Codul Penal.

Cu doar o zi înainte, un alt tânăr, de 28 de ani, a ajuns în arest preventiv pentru aceeași faptă. Poliţiștii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin l-au depistat în trafic în timp ce conducea, pe străzile municipiului, un autoturism fără a poseda permis de conducere. De această dată, însă, tânărul va sta 30 de zile în spatele gratiilor. După cele 24 de ore de arest preventiv, magistrații Judecătoriei Drobeta Turnu Severin au dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 zile.

Mașină furată și neînmatriculată

O tânără de 24 de ani, din comuna mehedințeană Tîmna, a găsit un alt fel de distracție penală. Ea a fost prinsă de polițiști la volanul unui autoturism furat din Germania, care nu era nici înmatriculat legal. Femeia conducea mașina chiar pe DN6 și s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul neînmatriculat și furt, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal.

Articolul precedentOrdin de protecţie provizoriu pentru că şi-a lovit concubina cu pumnii în cap
Articolul următorPredare de “ştafetă” la Staţia de Pompieri Vânju Mare