Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, A1 București-Pitești, se circulă în condițiile unui carosabil uscat, fără precipitații sau depuneri de polei, cu valori reduse de trafic și vizibilitate bună.

Se circulă în condiții de vizibilitate redusă, pe alocuri sub 50 metri, din cauza ceții, pe mai multe artere din județele Caraș –Severin, Harghita și Suceava.

În ceea ce privește fluența traficului, se circulă în condiții de aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al DN 4, în zona localității Popești-Leordeni, dar și pe Centura Capitalei, în apropierea localităților Mogoșoaia, Bragadiru și Pantelimon.

Pentru a permite efectuarea unor lucrări de golire a unei conducte de gaz metan (existând risc de explozie), traficul rutier va fi oprit astăzi, 16 decembrie, în intervalul orar 09:00 – 13:00, pe DN 17A, între kilometrii 72+374 de metri (Strada Abatorului, mun. Rădăuți) – 73+365 de metri (intersecția cu DJ 178B), mun. Rădăuți, județul Suceava.

De asemenea, circulația va fi oprită, între orele 09:00 – 13:00, și pe Centura Rădăuți, pe tronsonul kilometric 10+380 de metri (intersecție cu DJ 178C) – 16+579 de metri (intersecție cu DN 2H).

Reamintim că, începând de la data de 15 decembrie, ora 08:00, timp de 4 zile, circulația este restricționată pe două tronsoane ale autostrăzii A1 Sibiu – Deva, astfel:

•     între km. 242 – 243, sensul de deplasare Sibiu-Deva, pe raza localității Săliște, jud. Sibiu, lucrări de reparații la rosturile de dilatație. Restricția de circulație se aplică pentru banda de urgență și prima bandă;

•   între km. 242+900 de metri – 244, sensul de deplasare Deva-Sibiu, pe raza localității Săliște, jud. Sibiu, lucrări de reparații la rosturile de dilatație. Restricția de circulație se aplică pentru banda de urgență și prima bandă.

Pe autostrada A2 București-Constanța, între kilometrii 33+100 de metri – 36+100 de metri, localitatea Fundulea, județul Călărași, traficul rutier este  deviat de pe calea 1 (sensul către Constanța) pe celălalt sens, unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcție, pentru efectuarea de lucrări la partea carosabilă.

Pe timp de ceață conducătorilor auto li se recomandă să reducă viteza, să mărească distanţa în mers faţă de vehiculele din față şi să folosească corespunzător luminile. 

 

Articolul precedentPercheziții în București și Ilfov, într-un dosar de evaziune fiscală
Articolul următorReabilitare/modernizare pentru 112 kilometri de drumuri în Mehedinți