Centrul de Transfuzii Sanguine din Severin funcționează, din această lună, într- un sediu nou.

Centrul de transfuzii Mehedinți funcționează începând din această săptămână, lângă Autogară, în spațiul Direcției Județene de Asistență Socială și Protecția Copilului Mehedinți, pus la dispoziție de Consiliul Județean Mehedinți.

“Astăzi am mers la fața locului, împreună cu directorul DGASPC Mehedinți, Adrian Bidilici, pentru că am vrut să văd cum arată spațiul după ce lucrările de reabilitare s-au încheiat, iar Centrul s-a mutat în noua locație.
Noua locație a fost complet reabilitată, s-au schimbat instalațiile, tâmplăria și cel mai important, imobilul a permis realizarea circuitelor sanitare, astfel încât să se poată emită avizul DSP.
Mă bucur că în cadrul discuțiilor, doamna director, Mariana Șandru, s-a arătat pe deplin mulțumită de soluția pe care am identificat-o în ceea ce privește noul spațiu, iar lucrările de reabilitare au schimbat cu totul încăperile în care au fost montate aparatura, mobilierul și paturile pentru donatori.

Îi îndemn pe toți mehedințenii să meargă să doneze sânge pentru cei care au nevoie de ajutor! Oricare dintre noi poate fi într-o situație similară! Pe de altă parte, donarea este benefică și pentru cel căruia i se recoltează, mai ales că i se face un set de analize.”- Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți

Sursa: Realitatea de Mehedinti

Articolul precedentCe să NU faci niciodată când e frig. Te poate ucide în câteva secunde
Articolul următorTopul scumpirilor. INS: Rata anuală a inflaţiei în luna septembrie s-a ridicat la 15,9%, comparativ cu luna septembrie 2021