Cercetați pentru că vindeau ilegal petarde şi pocnitori în centrul Severinului

 

Sute de petarde şi artificii şi o mulţime de comercianţi care încalcă legea. Aşa arată zona centrală a municipiului Drobeta Turnu Severin. Vânzătorii de pocnitori care au invadat Piața Mircea îşi strigă oferta pe la colțuri. Unii dintre ei sunt depistați de poliție.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au identificat în data de 18 decembrie a.c., la una din mesele situate în Piața Mircea, din municipiul Drobeta Turnu Severin, un numar de 583 articole pirotehnice din clasa I. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit ca acestea aparțin unui bărbat de 43 ani, din Turnu Severin.

În aceeași zi, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin au  depistat în zona Pieței Mircea, un tânăr de 20 ani, din comuna Tâmna, judeţul Mehedinţi, care avea asupra sa 100 materiale pirotehnice (petarde). Ambii bărbați s-au ales cu dosare penale pentru infracțiunea de nerespectare a regimului materiilor explozive, iar cercetările continuă urmând ca la definitivarea acestora să se propună soluţia corespunzătoare.

 

 

Articolul precedentCel mai periculos contrabandist sârb dat în urmărire generală, prins în centrul Severinului
Articolul următorBilanțul Primăriei Drobeta Turnu Severin, la final de an