Două persoane, soț și soție, cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită, după denunțul formulat de un agent de poliție din cadrul Poliției municipiului Orșova.

,,În fapt, azi noapte, 15 decembrie 2020, în jurul orei 02.00, polițistul a oprit în trafic, pe DN6, în municipiul Orșova, un autoturism înmatriculat în Marea Britanie, care a efectuat o manevră de depășire neregulamentară. În timp ce polițistul efectua verificările, soția conducătorului autoturismului i-a oferit agentului de poliție, cu titlu de mită, suma de 200 de euro, pentru a nu lua măsurile legale față de soțul său. Cu ocazia controlului auto, în portbagajul autoturismului au fost identificate și două cutii cu materiale pirotehnice.
Imediat după denunț, polițiștii anticorupție ai D.G.A. – Serviciul Judeţean Anticorupţie Mehedinţi, sub directa coordonare şi îndrumare a procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, i-au prins în flagrant pe cei doi soți, care au oferit polițistului suma de bani pentru ca acesta să nu-i rețină permisul de conducere conducătorului auto.
In cauză s-a întocmit dosar pentru infracțiunea de dare de mită, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii întregii activități infracționale.- Serviciul Județean Anticorupție Mehedinți

Sursa: Realitatea de Mehedinti

Articolul precedentBilanț coronavirus: 5991 de cazuri noi și 164 de decese. Vezi situația pe fiecare județ
Articolul următorKlaus Iohannis, la finalul campaniei „O pădure cât o țară”: „Voi insista ca următorul guvern să dea o atenție deosebită protejării mediului”