Șapte pompieri mehedințeni au depus la începutul săptămânii jurământul de credință față de țară, prin rostirea jurământului militar.

Moment unic în cariera fiecărui militar, depunerea jurământului militar este actul prin care tinerii își iau angajamentul că vor apăra țara, vor respecta legislația și regulamentele militare. Acest moment emoționant, naște un puternic sentiment de patriotism, dar și de asumare a unei mari responsabilităţi. 
Inspectorul șef al ISU Mehedinți, colonel Florentin Dragomir i-a felicitat și le-a cerut să dea dovadă de implicare, responsabilitate și disciplină în executarea misiunilor ce le revin, dar și de o pregătire continuă. 
Noii colegi au fost încadrați, în urma selecției efectuate din sursă externă, pentru o perioadă determinată. Aceștia își vor desfășura activitatea în cadrul Detașamentelor Drobeta Turnu Severin și Orșova, dar și la sediul inspectoratului.
Colectivul pompierilor mehedințeni le urează succes în îndeplinirea misiunilor încredințate noilor camarazi!- ISU Mehedinți

Sursa: Realitatea de Mehedinti

Articolul precedentRomânia, acaparată de caracatița Mossadului. Cine se află în spatele retrocedărilor cu cântec și cum au ajuns proprietățile românești pe mâna străinilor
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 129. Dragnea, mai izolat ca niciodată