Vicepreședintele PNL, deputatul de Olt, Gigel Știrbu, pune capăt tuturor speculațiilor care s-au făcut în ultima perioadă despre o posibilă candidatură a lui Constantin Gherghe la Primăria Drobeta Turnu Severin.

După semnarea adeziunii la PNL a fostului primar Constantin Gherghe în mediile politice s-au amplificat aceste speculații, deși PNL Mehedinți a anunțat că îl are candidat pentru Primăria Severin pe Daniel Cîrjan.

Gigel Știrbu a declarat duminică în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul PNL Mehedinți că la nivelul conducerii centrale a PNL s-a stabilit clar că Daniel Cîrjan este „persoana potrivită” pentru Primăria Drobeta Turnu Severin:

„Doresc să transmit tuturor severinenilor și tuturor mehedințenilor mesajul președintelui Partidului Național Liberal, domnul Ludovic Orban: după toate analizele sociologice făcute în ultima perioadă am ajuns la concluzia că persoana potrivită pentru candidatura la Primăria Drobeta Turnu Severin din partea PNL este actualul viceprimar, domnul Daniel Cîrjan. Este persoana care prin profesionalismul său, prin implicarea la nivelul administrației locale, a dovedit că pune mai presus de interesele personale sau interesele de partid, interesele concetățenilor săi. Îl felicit din toată inima pentru că un tânăr are o asemenea perspectivă. Din acele analize sociologice făcute în ultima perioadă se pare că PNL și domnul Daniel Cîrjan vor da viitoarea conducere a Primăriei Severinului. Mergem pe mâna domniei sale, apreciind profesionalismul de care dă dovadă, capacitatea și energia pe  care le pune în slujba administrației locale, tinerețea și nu în ultimul rând putem spune dorința de a lăsa ceva în urmă și de a-și lega numele de o administrație performantă”.

Articolul precedentPNL, ATAC LA BAIONETĂ! GIGEL ȘTIRBU ȘI VIRGIL POPESCU: „VOM PRELUA PUTEREA LA TOATE NIVELURILE!”
Articolul următorBiserica din Schela Nouă își serbează astăzi hramul