Cetățenii care locuiesc în Zona Metropolitană Drobeta Turnu Severin nu au nevoie de completarea unei declarații pe propria răspundere pentru a circula pe teritorul localităților din care aceasta este compusă.

În hotărârea adoptată de Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă privind intrarea în starea de alertă se precizează că deplasările „în afara localităţii / zonei metropolitane” sunt interzise, cu mai multe excepţii, pe care cetățenii trebuie să le certifice prin completarea unei declaraţii. Drept urmare, în interiorul unei zone metropolitane, locuitorii se pot deplasa liberi.

”Zona Metropolitană Drobeta Turnu Severin are personalitate juridică din februarie 2020 și este compusă din următoarele unități administrativ-teritoriale: municipiul Drobeta Turnu Severin, municipiul Orșova, comuna Șimian, comuna Malovăț, comuna Izvorul Bârzii, comuna Breznița Ocol și comuna Prunișor”, anunță primarul municipiul Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.

 

Articolul precedentPrimăria Șimian a dat teren pentru casă la 23 de tineri
Articolul următorCum s-au îmbogățit „băieţii deştepţi” din Sănătate. Marius Oprea: Începe în anticamera directorului SRI