Angajații Consiliului Județean Mehedinți și cei ai unităților din subordine vor primi vouchere de vacanță, anunță CJ Mehedinți.

Se fac demersuri pentru acordarea tichetelor de vacanță pentru anul 2022, în valoare de 1450 de lei/salariat, către angajații din aparatul de specialitate al Consiliului Județean Mehedinți și cei ai instituțiilor din subordine.

Este vorba despre:

1. Direcția Generală de Asistență socială și Protecția Copilului Mehedinți;
2. Muzeul Regiunii Porților de Fier;
3. Biblioteca Județeană I.G. Bibicescu;
4. Centrul Cultural Nichita Stănescu;
5. Direcția Administrarea Geoparcului Platoul Mehedinți;
6. Serviciul Public Comunitar de Evidență a Persoanelor;
7. Centrul Medico-Social Cujmir

“Tichetele de vacanță vor fi emise doar în format electronic și nu reprezintă o cheltuială în plus pentru Consiliul Județean Mehedinți ci mai degrabă o investiție în sectorul turism/horeca, un sector care are nevoie de sprijin inclusiv în județul Mehedinți.

Totodată, măsura duce la o mai bună fiscalizare în turism, prin reducerea practicilor ilegale sau a celor aflate la limita legii.”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

„Tichetele de vacanță s-au dovedit o măsură foarte bună pentru relansarea turismului în România și cu atât mai mult se impune acum sprijinirea acestui sector, puternic lovit de pandemie.

Fiecare leu investit în tichetele de vacanță generează 0,51 lei la PIB și la fiecare 64.359 de lei se creează și se menține un loc de muncă.” se mai arată în comunicatul instituției

Sursa: Realitatea de Mehedinti

Articolul precedentKlaus Iohannis a promulgat LEGEA. Toți șoferii trebuie să știe asta: s-a schimbat limita de viteză
Articolul următorOlimpiada Națională a Sportului Școlar. Unde va avea loc