Pompierii militari din Mehedinți au gestionat  luni, 24 februarie, până la această oră șapte situații de urgență provocate de vântul puternic.

Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Șișești a intervenit în satul Cocorova,  pe DN6, pentru înlăturarea crengii unui copac, care prezenta un pericol pentru participanții la trafic.În satul Hotărani, s-a intervenit pentru îndepărtarea unui copac căzut pe carosabil, pe DJ 606, care  afecta circulația rutieră.

Două echipaje de  pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin  au intervenit, în municipiul reședință, pentru îndepărtarea unui copac, care prezenta un pericol pentru trecători, zona Serpentina Roșiori.

De asemenea, aceleași echipaje au mai acționat pentru îndepărtarea unor elemente (table) desprinse de pe acoperișul a două blocuri, situate pe str. Danubius și str. Cicero, înlăturarea unei plăci desprinse de la balconul unui apartament, care prezenta un pericol pentru trecători, pe str. Kogălniceanu, dar și a unui element de construcție, de pe fațada unui imobil, situat pe strada Crișan, nr. 87.

Totodată, un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului Orșova a intervenit, în municipiul Orșova, pentru îndepărtarea unor elemente de acoperiș (table) desprinse și în pericol de cădere, pe strada Eroilor.

În perioada 23 februarie, ora 18.00 – 24 februarie, ora 18:00, nordul judeţului Mehedinţi s-a aflat sub incidenţa Codului Portocaliu, ce vizează intensificări susţinute ale vântului, temporar viscol şi vizibilitate redusă, cea mai mare parte a judeţului aflându-se sub incidenţa Codului Galben de vânt. Totodată, luni, 24 februarie, începând cu ora 2.00 până la ora 18.00, zona de nord a judeţului Mehedinţi s-a aflat sub incidenţa Codului Roşu de vânt puternic.

 

Articolul precedentMăsuri speciale în vămile din județul Mehedinți
Articolul următorPeste 1.000 de abonați au rămas fără curent electric în Mehedinți