Coloane de maşini de cinci kilometri pe sensul către Râmnicu Vâlcea şi pe o distanţă de doi kilometri pe sensul spre Sibiu, din cauza lucrărilor la viaductul Valea Poștei.

Potrivit datelor furnizate de Poliţia judeţeană Vâlcea, duminică după amiază în zona viaductului Valea Poştei, unde circulaţia este restricţionată întrucât se desfăşoară lucrări de reparaţii, s-au format coloane de autovehicule de aproximativ 2 kilometri dinspre Piteşti către Sibiu şi 5 kilometri dinspre Brezoi către Râmnicu Vâlcea. Poliţiştii se află în zonă pentru monitorizarea şi fluidizarea traficului.
 
Restricţiile de trafic la viaductul Valea Poştei, amplasat pe DN 7 (E81) , la kilometrul 198+136 metri, în zona localităţii Călimăneşti, sunt cauzate de lucrări de întreţinere şi reparaţii. Acestea au fost instituite la data de 2 mai, iar lucrările sunt estimate a dura până pe 15 iunie.
 
Circulaţia rutieră se desfăşoară în mod alternativ, fiind dirijată prin semafoare. În cazul în care coloanele de vehicule depăşesc un kilometru , traficul este dirijat cu piloţi de circulaţie, a anunţat Poliţia la instituirea restricţiilor.

Articolul precedentPieţe volante în parcările supermarketurilor
Articolul următorBobby Păunescu: „Alegerile în România, controlate de un tip pe față prorus, îl susține pe Kuzmin al Rusiei. Cei din Parlament sunt servitori”