În urma unui parteneriat dintre fermieri şi un mare lanţ de supermarketuri din România, pieţe volante cu produse autohtone vor fi organizate în parcarea acestor mari magazine.

Preşedintele Asocţiei Tinerilor Fermieri (ATF) Olt, Florin Ciobanu, a explicat că este vorba de târguri de promovare organizate în parcările Carrefour din toată ţara. Ulterior, produsele găsite în târg, vor putea fi cumpărate de pe rafturile supermarketului.

„Vom face târguri de promovare, în fiecare oraş unde această reţea are supermarketuri. În parcarea acestor supermarketuri, vom fi prezenţi, pentru o lună, în mai multe oraşe. Începem cu Sibiul, Vâlcea, Iaşi şi aşa mai departe. În prima parte a proiectului, în acest an, ne vom promova produsele şi aceste produse vor fi găsite, ulterior, după ce acest târg, această piaţă volantă, se va închide, pe rafturile supermarketului respectiv. Clienţii care ne vor degusta şi ne vor cumpăra produsele, dacă vor dori să cumpere şi ulterior, le vor găsi în galantarele acelui magazin”, a declarat Florin Ciobanu.

Articolul precedentPieţe volante în parcările supermarketurilor
Articolul următorColoane de maşini de cinci kilometri pe sensul către Râmnicu Vâlcea