La Palatul Culturii “Teodor Costescu” va avea loc în data de 7 martie, de la ora 19,00, un concert cu îndrăgitul interpret Paul Surugiu-Fuego. 

Spectacolul poartă numele emisiunii sale de la TVR 2, ”Drag de România mea”.

”Dragii mei, luna martie vine cu surprize și cu un turneu cu totul special pentru mine! Celebrez alături voi, într-o mare sărbătoare, 25 de ani de carieră pe scena muzicală românească. Pregătesc, alături de band-ul meu, două ore speciale, cu șlagăre, cu melodii noi și vechi din repertoriul meu, cu emoții și multă voie bună. Întâmpinăm primăvara cum se cuvine și vă arăt de ce mi-s dragi profesia aceasta, muzica, prietenii, țara. Spectacolul poartă un titlu sugestiv – „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, exact ca emisiunea mea săptămânală de pe TVR 2, de duminica, la ora 15.00. Va fi o adevărată feerie și vă garantez clipe de neuitat, cu melodii de suflet și mult romantism, așa cum îmi stă mie bine! , scrie Fuego pe Facebook. Organizator este Primăria Drobeta Turnu Severin

Biletele au fost puse în vânzare începând de joi, 21 februarie 2019, la Agenția Teatrală, situată la intrarea în sala de spectacole a Palatului Culturii ”Teodor Costescu”.

Articolul precedentCampania “Salvator din pasiune”, în liceele din Drobeta Turnu Severin
Articolul următorVAL IMPRESIONANT DE INCENDII DE VEGETAȚIE USCATĂ ÎN MEHEDINȚI. ISU TRECE LA AMENZI!