Pe Facebook  au fost publicate fotografii care surprind modul cum s-au realizat lucrările de asfaltare în Clisura Dunării, în lungime de 6,41 km, pe DN 57, între Dubova și Svinița.

Mai exact, aceste fotografii sunt postate pe grupul “Severinenii &Administrația locală – Probleme cotidiene de interes local”, un grup unde sunt semnalate diverse nereguli și probleme de interes civic atât din municipiul Drobeta Turnu Severin, cât și din județ.

“În opinia multora, această lucrare este una de slabă calitate, aviz autorităților județene, așternerea covorului asfaltic fiind făcută în condiții improprii, pe ploaie, existând zone unde deja s-au facut plombări la câteva zile de la „finalizare”. Ploile din ultima vreme au scos la iveală faptul că stratul, destul de subțire, de covor asfaltic este deja ondulat, creându-se nenumărate bălți”, scrie administratorul grupului.

Acesta așteaptă o reacție de la autorități și măsuri concrete în acest caz de la Consiliul Județean Mehedinți și Prefectura Mehedinți.

 

Articolul precedentSâmbătă are loc Festivalul de Ceramică Oltenească şi Tradiţii Populare „Oale și Sarmale” din Șișești
Articolul următorSancționat cu 1.000 de lei pentru că a aruncat materiale de construcții pe domeniul public