Instituția Prefectului informează că în ultimele 24 de ore, angajați ai Poliției, Jandarmeriei, Inspectoratului pentru Situații de Urgență și Poliției Locale au participat la mai multe acțiuni pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul COVID-19 în județul Mehedinți.

Jandarmii au asigurat măsuri de ordine la două centre de carantină și au constituit un număr de  45 de patrule mixte polițiști-jandarmi.

Pompierii mehedințeni au efectuat opt misiuni pentru prevenirea și limitarea răspândirii COVID-19, șase dintre acestea constând în acțiuni de decontaminare, iar două pentru transportul unor persoane care nu au respectat măsura izolării la domiciliu și au fost plasate în carantină instituționalizată. Cele șase misiuni de decontaminare au fost asigurate de echipajul de cercetare Chimică Biologică Radiologică și Nucleară din cadrul Detașamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin și au constat în decontaminarea a opt ambulanțe SMURD și SAJ.

Poliția Locală Drobeta Turnu Severin a făcut verificări la 164 de locații, unde se află 258 de persoane în izolare voluntară la domiciliu. În dispozitivul comun cu IPJ MH au fost angrenate 7 echipaje de poliție locală, dintre care 5 echipaje de ordine publică și 2 echipaje de rutieră.

 

Articolul precedentJudețul Mehedinți sub incidența Codului Portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată și inundații
Articolul următorAproape 60 de mehedințeni sunt confirmați cu COVID-19 în prezent