Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți au descoperit şi confiscat 1.250 de pachete cu țigări de contrabandă, pe care patru bărbaţi urmau să le comercializeze ilegal în Drobeta Turnu Severin.

Poliţiştii de frontieră din cadrul structurilor operative ale Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți au efectuat, în perioada 01-03 aprilie a.c., trei acțiuni proprii în municipiul Drobeta Turnu Severin, pe linia combaterii acțiunilor de contrabandă cu țigări.

”În urma acestora, a fost descoperită și ridicată în vederea confiscării cantitatea totală de 1.250 de pachete cu ţigări, fără marcaje fiscale sau marcate necorespunzător, în valoare 15.000 de lei, pe care patru bărbați cu vârste cuprinse între 25 şi 40 de ani intenţionau să o comercializeze ilegal pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin”, a precizat Corina Moraru, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Articolul precedentSpitalul Judeţean Mehedinţi a achiziţionat aparatură performantă pentru tratarea cazurilor grave de coronavirus
Articolul următor306 cereri depuse la AJOFM Mehedinți pentru șomaj tehnic