CRIMĂ ORIBILĂ, POSIBIL PASIONALĂ, LA SEVERIN (video)

O femeie în vârstă de 45 de ani, din Drobeta Turnu Severin, a fost atacată și ucisă, cu sânge rece, în această dimineață, în jurul orei 5:00, cu o rangă. Bărbatul suspect de comiterea acestui omor are 33 de ani. Se presupune, din primele date, că ar fi concubin al femeii. Criminalul a lovit-o de mai multe ori, iar femeia a ajuns în stare gravă la spital. În mai puțin de 2 ore femeia a murit. (Urmăriți un material VIDEO de la fața locului!)

Nenorocirea s-a petrecut într-un gang dinte blocuri, în vecinătatea Spitalului Județean. Victima locuia la etajul 4 al unui bloc aflat la mai puțin de 300 de metri. Se grăbea să prindă autobuzul care trebuie să o ducă la serviciu. Doamna Gica, așa cum îi spuneau vecinii, a fost așteptată în gang și lovită cu bestialitate. Pe asfaltul unde a fost lăsată, criminaliștii au găsit o baltă de sânge, dar și arma crimei. Zona a fost delimitată și timp de mai multe ore o echipă de criminaliști au prelevat probe.

Găsită de fiul vecinei

Victima a fost găsită de fiul unei vecine, care a sunat la 112. Interesant este, potrivit surselor, că femeia nu a fost jefuită, iar indiciile ar conduce către o crimă pasională. Mai mult, bărbatul nu ar avea antecedente penale, dar Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinți, cel care a preluat ancheta, nu face momentan nicio declarație.

„Eu le-am spus polițiștilor de băiatul care i-a renovat apartamentul, când au venit și la mine și mi-au arătat poza lui. Nu cred că este el, nu știu ce să spun! Noi stăm ușă în ușă, iar băiatul meu a plecat la scut timp după ce a plecat vecina. A găsit-o în balta de sânge, nu murise! O tragedie!”, a povestit vecina cea mai apropiată a femeii ucise (întreaga declarație în materialul VIDEO aflat deasupra!).

Articolul precedentAMENINȚARE DE PESTĂ PORCINĂ LA MEHEDINȚI
Articolul următorAproape 3.000 de persoane şi-au găsit un loc de muncă cu sprijinul AJOFM Mehedinți