Criminalul de la Dârvari, Ion Turnagiu, a încercat să se sinucidă joi seară, în arestul IPJ Mehedinți, acolo unde se află în arest preventiv. Acesta a incercat să se spânzure cu tricoul său.

”Un bărbat pe numele căruia exista un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile și se aflî în Centrul de Reținere și Arest Preventiv, din cadrul Inspectoratului de Politiei Județean Mehedinți a încercat să se sinucidă, folosindu-se de obiectele vestimentare. Acesta a fost descoperit de polițiști, care i-au acordat primul ajutor până la sosirea echipajelor medicale. În acest moment, cel în cauză a fost transportat la o unitate medicala, fiind sub paza și supravegherea polițiștilor”, precizează Andreea Rădoi, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți.

Bărbatul a fost găsit în stop-cardiorespirator, a fost resuscitat de echipajul Ambulanței sosite la fața locului, după care a fost transportat la UPU a Spitalului Județean de Urgențe din Drobeta Turnu Severin.

Ion Turnagiu  a fost condamnat la 90 de ani de închisoare pentru cinci infracţiuni de omor, dar, după 25 de ani petrecuţi în spatele gratiilor, a fost eliberat anul trecut în baza recursului compensatoriu, promovat de Tudorel Tudor, fostul ministru al Justiţiei din Guvernul Viorica Dăncilă.
Sursa: Realitatea de Mehedinti

Articolul precedentDRAGNEA, exclusiv la Realitatea Plus: Dosarul ,,Referendum”, o mizerie politică
Articolul următorCutremur în Mehedinți cu magnitudinea 4.5