George Simion – președintele AUR a explicat, duminică seara, în emisiunea Culisele Statului Paralel, la Realitatea PLUS, cum putem să luăm Petrom înapoi.

Întrebat dacă este posibilă o comisie de anchetă în Parlament având în vedere numeroasele nereguli din contractul Petrom, George Simion a spus: „Nu, nu cred că domnii din Parlament reprezentând majoritatea parlamentară plus USR vor vota pentru o asemenea comisie. Vă spun ce fac eu. Noi suntem singurii care am votat pentru inițativa Dianei Șoșoacă. Orice lege e bună pentru români, noi votăm pentru. Suntem la 10% acum. În momentul în care vom fi la 30%, când spunem: vrem să recuperăm Petrom, se va recupera. Cei din majoritatea parlamentară nu au pe agendă recuperarea Petrom.

De la momentul contractului de privatizare până în prezent se poate cere situația amenzilor către OMV să vedem de câte ori au încălcat legea. Cu privire la contractul de privatizare trebuie să vorbim cu avocații. Cu o inițiativă legată de mărirea redevențelor, semnăm inițiativa dlui Coarnă”, a spus George Simion, la Realitatea PLUS.

George Simion face apel la foștii angajați Petrom să se alăture acțiunii de a reclama Petrom în instanță.

„Recuperarea Petrom și a altor companii se află în programul politic al AUR”, a mai spus George Simion. El a spus că se va asocia cu orice persoană politică actuală care susține recuperarea companiilor românești.

Reamintim că Diana Șoșoacă a ințiat o inițiativa legislativă de abrogare a privatizării Petrom.

Articolul precedentCULISELE PUTERII | Miron Mitrea, despre racheta rusă de la graniță: „Dacă NATO intră în război, se termină”
Articolul următorCum va fi vremea astăzi