CUMPLIT: I-A FOST SMULS BRAȚUL CU TOT CU OMOPLAT! (video)

Ultimele informații legate de accidentul cumplit de la Combinatul de Celuloză și Hârtie din Drobeta Turnu Severin, produs în acestă dimineață sunt contradictorii. Bărbatul de 41 de ani, căuia un utilaj i-a smuls brațul stâng, a intrat în operație, pentru a fi stabilizat. Brațul a fost pus la frigider, în speranța unei reconstrucții plastice.

În funcție de evoluție ar putea fi solicitat un elicopter SMURD, care îl va transporta la secţia de chirurgie cardio-vasculară a unui spital mare din țară, pentru îngrijiri medicale de specialitate. Braţul i-a fost smuls din umăr cu tot cu omoplat, iar medicii sunt rezervați în ceea ce privește refăcerea printr-o intervenţie chirurgicală, posibilă şi în România.

O echipă de cercetare a IPJ Mehedinți a declanșat o anchetă pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs accidentul şi a întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Rămâne de văzut dacă accidentul s-a produs din vina fabricii sau a angajatului. Cazul a fost preluat şi va fi cercetat și de o echipă a ITM Mehedinţi.

Articolul precedentAccident de muncă în Mehedinți. Un muncitor de la Combinatul de Celuloză și Hârtie a rămas fără braț
Articolul următorJUCĂRII NECONFORME, DESCOPERITE LA SEVERIN