Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Mehedinți s-a întrunit în ședință, unde au fost reanalizate particularitățile locale privind organizarea activității instituțiilor de învățământ, în funcție de situația epidemiologică actuală.

„În baza Ordinului comun Nr. 5487/1494/31.08.2020 al Ministrului Educației și Cercetării și Ministrului Sănătății pentru aprobarea măsurilor de organizare a activității în cadrul unităților/instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2 și în baza adreselor primite de la Direcția de Sănătate Publică a județului Mehedinți și de la Inspectoratul Școlar Județean Mehedinți privind scenariile modificate și aprobate de consiliile de administrație ale unităților de învățământ, au fost actualizate scenariile de funcționare pentru unele unități de învățământ din județul Mehedinți. Astfel, cursurile școlare se vor desfășura în scenariul 2 la Școala Gimnazială Bala, Școala Gimnazială Ponoarele, Școala Gimnazială ”Dumitru Crașoveanu” din Izvorul Bârzii și Liceul Tehnologic Halânga.”, transmite Prefectura Mehedinți.

De asemenea, s-a suspendat activitatea (cu trecere în scenariul roșu) la două clase din Colegiul Național ”Gheorghe Țițeica”, la o clasă de la Școala Gimnazială ”Alice Voinescu” și la o clasă din Colegiul Național Pedagogic ”Ștefan Odobleja”.

 

Sursa: Realitatea de Mehedinti

Articolul precedentDebitul Dunării la intrarea în ţară va fi aproape dublu
Articolul următorKlaus Iohannis: ”Capitala a depășit acel indice ALARMANT. Foarte multe județe sunt aproape de acest scenariu. Se impun RESTRICȚII”