Demisie în bloc în sânul organizației PSD Bâcleș, după ce primarul comunei, Lucian Coandă, a fost sancționat vineri, 18 ianuarie, alături de alți doi primari PSD, cu înlăturarea din funcția de președinte al organizației locale.

„Astăzi am aflat din presă de decizia luată de către secretarul general al PSD, Codrin Ștefanescu, și presedintele PSD Mehedinti, Aladin Georgescu, de înlocuirea din funcția de președinte al organizației PSD Bâcleș a domnului primar Coandă Lucian. Această hotărâre a fost luată astăzi în Comitetul Executiv Județean al PSD Mehedinți. Suntem solidari cu primarul nostru și vom susține orice decizie luată de acesta. Organizația PSD Bâcleș, în semn de protest și solidaritate, anunță demisia în bloc a tuturor membrilor”, anunță pe Facebook unul din membrii organizației.

Și primarul comunei Șimian, Constantin Trușcă, se bucură de simpatia locuitorilor, care și-au exprimat în această seară sprijinul necondiționat pentru acesta.

Trei primari PSD din Mehedinți au fost sancționați vineri în cadrul ședinței Comitetului Executiv al PSD Mehedinți, care a avut loc la Palatul Culturii „Teodor Costescu” din Drobeta Turnu Severin.  Este vorba despre primarii comunelor Șimian, Bâcleș și Gogoșu. La ședință au participat Eugen Nicolicea, vicepreședintele Camerei Deputaților și Codrin Ștefănescu, secretarul general al PSD.

 

Articolul precedentVal de susținere pentru primarul comunei Șimian sancționat de PSD Mehedinți
Articolul următorA venit în vizită și a plecat cu mașina proprietarului