Deputata care a votat împotriva măririi alocațiilor, plânge de grija copiilor sărmani

Cu ceva timp în urmă, deputatul PSD de Mehedinți, Alina Teiș a votat împotriva amendamentului care privea majorarea alocațiilor pentru copii. Cu toate acestea, în ultimul week-end, doamna deputat, în calitate de președinte al Organizației Județene a Femeilor Social Democrate din Mehedinți, a mers într-un cătun pentru a duce haine, alimente și jucării unor copii necăjiți. De la fața locului, parlamentarul a declarat: „Am văzut tristeţe şi suferinţă în ochii acestor copii din comuna Butoieşti, judeţul Mehedinţi. Trebuie să facem ceva pentru ei!”

„O IMAGINE CAT O MIE DE CUVINTE!!” – Așa scrie deputatul pe contul său de socializare, în dreptul fotografiei alături ce copiii necăjiți. După care povestea continuă: „Deputata PSD Mehedinți Alina Teiş unul dintre cei mai apreciati si implicați politiceni, a fost impresionată de situaţia şi starea în care trăiesc 3 copii din satul Ţînţaru, comuna Butoieşti, judeţul Mehedinţi. Este vorba de un băiat de 5 ani, iar fetele 7 şi, respectiv, 9 ani. Tatăl lor a murit în urmă cu câte zile, iar mama i-a părăsit. Cei trei copii au rămas singuri, doar în grija bunicii lor din partea tatălui, doamna Bălţăţeanu Ioana. Nu au niciun venit, trăiesc în condiţii foarte grele, neavând nici curent electric în casă. Impresionată de aceşti copii sărmani, deputata Alina Teiş, alături de câteva doamne din organizaţia femeilor social-democrate Mehedinţi, i-au vizitat astăzi, 2 martie 2019, pe cei 3 copii, a stat de vorbă cu ei şi le-au adus alimente, hăinuţe şi jucării”.

„I-am vizitat astăzi, alături de colegele mele din OFSD Mehedinţi, pe cei 3 copii sărmani din satul Tînţaru, comuna Butoieşti, cu care am stat de vorbă şi cărora le-am adus alimente, hăinuţe şi jucării. Este foarte trist să vezi condiţiile în care trăiesc, fără ambii părinţi alături de ei, fără niciun venit, doar în grija bunicii. Am văzut tristeţe şi suferinţă în ochii acestor copii din comuna Butoieşti, judeţul Mehedinţi. Trebuie să facem ceva pentru ei”, a declarat Alina Teiș.

Evident că vorbim despre o dramă a acestor copii nevinovați, însă sintagma „Trebuie să facem ceva pentru ei” nu prea corespunde cu un vot împotriva majorării alocațiilor de stat.

Articolul precedentALDE ASCUNDE EFECTELE TOXICE ALE ORDONANȚEI 114
Articolul următorFermierii sunt atenționați cu privire la respectarea programărilor