Președintele PNL Mehedinți Virgil Popescu a anunțat că în urma ”piesei de teatru” jucată de social democrați în Parlament, s-a dovedit doar că nu le-au ieșit manevrele, ci, dimpotrivă, că ”PSD a pierdut majoritatea și în curând va deveni istorie”.

Prin acțiunile unite de miercuri ale parlamentarilor Opoziției s-a dovedit că PSD a pierdut majoritatea. Prin proceduri democratice am reușit să aprobăm un program normal de dezbatere și de vot al moțiunii de cenzură. Joi, 2 octombrie, de la ora 10.00 se citește moțiunea, iar joi 10 octombrie, se dezbate și votează. În curând PSD va deveni istorie, iar dorința majorității românilor va fi dusă la îndeplinire”, a declarat deputatul liberal.

Și președintele Ludovic Orban a anunțat că moțiunea de cenzură va trece.

”Noi avem 237 de semnatari, pe lângă cele 237 de semnatari, după evaluările noastre, astăzi, mai putem obține minim 7 voturi suplimentare. Am convingerea că toți semnatarii și toți cei care vor să voteze moțiunea de cenzură, vor fi prezenți joia viitoare și vor vota pentru căderea acestui Guvern. Astăzi nu se votează moțiunea de cenzură, stimată doamnă. Astăzi, a fost o mizerie ordinară, marca PSD, care a fost dejucată prin unitatea și prin solidaritatea formațiunilor care susțin această moțiune de cenzură, care au probat clar, pentru prima dată, în Plenul Camerelor reunite, că opoziția are majoritate și că moțiunea de cenzură va trece”, a declarat președintele PNL Ludovic Orban.

 

Articolul precedentAparatură performantă la Spitalul CFR din Turnu Severin
Articolul următorCercetat pentru operațiuni bancare fără drept