Spitalul C.F.R. din Drobeta Turnu Severin, o unitate medicală apreciată de severineni atât pentru profesionalismul medicilor, dar și pentru curățenia ireproșabilă și modul cum tratați pacienții, a primit anul acesta un sprijin important din partea Consiliului Local.

Propunerea a venit din partea consilierilor liberali și a viceprimarului Daniel Cîrjan.

“Am propus anul acesta alături de consilierii locali liberali alocarea sumei de 120.000 de lei către Spitalul C.F.R. în vederea dotării cu aparatură nouă a compartimentului de recuperare, medicină fizică și balneologie. Am reușit în Consiliul Local ca anul acesta să fie primul în care se alocă bani din bugetul local pentru sistemul sanitar, pentru condiții mai bune de tratament pentru pacienți, în condițiile în care până anul acesta primăria nu a finanțat sănătatea”, spune viceprimarul Daniel Cîrjan.

În decurs de doar câteva luni de la alocarea acestor bani, conducerea Spitalului CFR a reușit implementarea acestui proiect și a achiziționat aparatură modernă, de ultimă generație, extrem de utilă în diagnosticarea și tratamentul pacienților din județului Mehedinți.

La această secție, cea mai modernă din județ la acest moment, sunt tratați anual peste 1.000 de persoane și se înregistrează peste 550 de internări anuale. Gama de boli tratate în cadrul acestui compartiment este foarte diversă, începând cu grupul afecțiunilor osteoarticulare degenerative, afecțiuni sechelare postraumatice, afecțiuni reumatismale inflamatorii, continuând cu boli neurologice, adică bolnavi protezați osteoarticular și bolnavi cu afecțiuni cronice reumatismale.

Articolul precedentPREȘEDINTE PSD MEHEDINȚI: „MOȚIUNEA N-ARE NICIO ȘANSĂ!”
Articolul următorDeputatul PNL Virgil Popescu: ”În curând PSD va deveni istorie, iar dorința majorității românilor va fi dusă la îndeplinire”