DIRECTORUL DSVSA MEHEDINȚI A DEMISIONAT DIN FUNCȚIE (video)

Ceea ce până zilele trecute circula doar la nivel de zvon, s-a confirmat! Directorul executiv al Directorul executiv al Direcției Sanitare-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Mehedinți, Irina Zoican, a demisionat din funcție. Ea și-a înaintat, către ANSVSA cererea de suspendare din funcție. Motivele invocate sunt, potrivit acesteia, de ordin personal. Zoican și-a anunțat demisia în plină ședință a Consiliului Prefectural. Vezi ce a declarat, în VIDEO atașat!

Omul care a gestionat cu brio criza pestei porcine și a stopat pătrunderea maladiei în județul Mehedinți a demisionat intempestiv din funcție. Directorul executiv al DSVSA Mehedinți, dr. Irina Zoican și-a anunțat astăzi, în plină ședință de Consiliu Prefectural, chiar în fața prefectului de Mehedinți, demisia din funcție. Acum urmează ca cererea Irinei Zoican să fie analizată spre aprobare. Conform procedurilor standard, în perioada imediat urmatoare ar trebui să fie organizat concurs pentru ocuparea acestui post.

„Este o cerere de încetare a preluării atribuțiilor de director executiv, este o decizie din motive personale. Este o decizie pe care mi-o asum, în perioada în care am fost director executiv, în județul Mehedinți nu am avut pestă porcină și să nu uităm că această boală a fost diagnosticată la doar 20 de kilometri de Mehedinți. În aceeași perioadă, în județ nu s-au ucis porci, nu s-au îngropat porci și aceasta este cea mai mare mulțumire a mea. Rămân medicul veterinar care sunt de peste 20 de ani în DSVSA Mehedinți și voi lucra cu aceeași pasiune”, a declarat directorul demisionar Irina Zoican.

Irina Zoican a fost numită la conducerea Direcției Sanitare-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor pe 31 mai 2018. În afară de medic veterinar, Irina Zoican este și una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară din România.

Articolul precedentRata şomajului în județul Mehedinți, de aproape 8 la sută
Articolul următorȘoferul care a accident grav o fetiță de 4 ani și a fugit de la fața locului a fost prezentat judecătorilor