Doi bărbați din comuna Șimian au fost surprinși în flagrant de polițiști în timp ce sustrăgeau bunuri din societatea comercială la care erau angajați. Prejudiciul a fost recuperat integral, iar cei doi indivizi sunt cercetați pentru furt calificat.

La data de 19 februarie a.c., în jurul orei 23.30, polițiștii Compartimentelor Proximitate și Siguranță Publică din cadrul Biroului de Ordine Publică al Poliției municipiului Drobeta Turnu au prins în flagrant doi bărbați de 43, respectiv 44 ani, ambii din comuna Șimian, județul Mehedinți,  în timp ce sustrăgeau din incinta unei societăți comerciale situată pe raza municipiului, accesorii confecționate pentru utilaje agricole, în valoare de aproximativ 5.000 lei, ce au fost produse în cadrul societății.

Prejudiciul a fost recuperat integral, iar față de cei doi bărbați s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de furt calificat. Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale, urmând ca la definitivarea acestora să fie propusă soluția corespunzătoare.

De la începutul anului 2019, prin activitățile desfășurate, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin au depistat în flagrant 32 persoane, cercetate pentru sustragerea de bunuri din societăți comerciale, fiind recuperat un prejudiciu de 4.200 lei.

Articolul precedentVal de viroze peste Mehedinți
Articolul următorUN DEPUTAT PSD DE MEHEDINȚI SE MÂNDREȘTE CU DUBLAREA ALOCAȚIILOR