UN DEPUTAT PSD DE MEHEDINȚI SE MÂNDREȘTE CU DUBLAREA ALOCAȚIILOR

SCENE MEMORABILE, ASTĂZI, ÎN CAMERA DEPUTAȚILOR! Sub președinția mehedințeanului Eugen Nicolicea, deputații au ascultat consternați cum un deputat tot mehedințean și tot de la PSD, Alina Teiș a declarat de la înalta tribună: „NOUĂ, social – democraţilor, ne pasă într-adevăr de copiii acestei ţări!”

Mai exact, adoptarea OUG de dublare a alocațiilor pentru copii, inițiativa deputatului PNL Robert Sighiartău, votată de PNL, a ajuns motiv de mândrie și asumare pentru PSD. Chiar dacă a votat împotrivă, deputatul Alina Teiș nu s-a sfiit să spună într-o declarație politică următoarele:

„Ne interesează educaţia pe care o primesc, condiţiile în care locuiesc, cresc şi se formează ca adulţi. De aceea, în programul nostru de guvernare, am luat măsuri prin care îi sprijinim  pe copii, dar şi pe părinţii lor. Prim-ministrul României, doamna Viorica Dăncilă, a anunţat adoptarea O.U.G. referitoare la alocaţiile copiilor, urmând să producă efecte de la 1 martie 2019, când acestea aproape că se dublează. Cei cu vârsta de până în 2 ani, sau de până în 3 ani, în cazul copilului cu dizabilităţi, vor primi 300 de lei. Tot 300 de lei primesc şi copiii cu vârsta cuprinsă între 3 ani şi 18 ani, în cazul copilului cu dizabilităţi. Iar copiii cu vârsta între 2 şi 18 ani primesc 150 de lei. Pentru plata acestor alocaţii, bugetul Ministerului Muncii şi Justiţiei Sociale  a fost suplimentat cu peste 2,1 milioane de lei. Măsura nu poate decât să mă bucure, mai ales că, alocaţia de stat pentru copii este o sumă de bani pe care statul o acordă, în mod nediscriminatoriu, tuturor copiilor. Pe lângă alocaţiile mai mari, investiţiile pe care le avem programate în celelalte sectoare vor face din copiii noştri unii mai buni şi mai sănătoşi. Prin tot ceea ce facem, avem grijă de copiii acestei ţări. Avem grijă ca viitorul lor să fie mai frumos şi mai bun!”

După o așa declarație, comentariile aproape că sunt de prisos! Urmăriți, în materialul VIDEO care însoțește acest text, declarația deputatei PSD de Mehedinți! (sursa video: privesc.eu)

Articolul precedentDoi bărbați prinși în flagrant furând de la locul de muncă
Articolul următorO femeie accidentată pe trecerea de pietoni la Turnu Severin