Două persoane, soț și soție, au fost găsite fără suflare, sâmbătă dimineața, în locuința lor din localitatea Dănceu, județul Mehedinți. Potrivit Poliției, oamenii au murit intoxicaţi cu fum.

 Un vecin este cel care a alertat poliția după ce a văzut că din casă iese fum dens.

„A fost primit un apel pe 112 de la un vecini despre faptul că persoanele ar putea fi decedate într-o locuință din localitatea Dănceu. Pentru salvarea celor două persoane, s-au deplasat la fața locului un echipaj SMURD și unul SAJ”, a declarat Ramona Nistor, purtător de cuvânt ISU Mehedinți.

La sosirea polițiștilor la fașa locului, în casă era un fum dens, iar cei doi soți erau morți. „Polițiștii au fost sesizați că, într- o locuință de pe raza comunei Jiana, au fost găsite cadavrele a două persoane de 50 de ani, soț și soție, intoxicate cu fum”, a declarat Nicolae Lohon, purtător de cuvânt al IPJ Mehedinți.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili exact cauzele decesului.

 

Articolul precedentMinistrul Economiei, Virgil Popescu: Nu a existat o preocupare reală a social democraților Viorica Dăncilă și Orlando Teodorovici pentru programul de modernizare a sistemelor de încălzire
Articolul următorPESTE 18.000 DE MEHEDINȚENI AU VOTAT PÂNĂ LA ORA 10