Polițiștii Secției de Poliție Rurală Șimian au fost sesizați în ziua de 9 octombrie a.c. de un bărbat de 48 ani, din orașul Strehaia, despre faptul că două persoane necunoscute, de etnie romă, i-au oferit spre vânzare, contra sumei de 600 lei, trei bani de culoare galbenă, pretinzând că sunt din aur.

După achiziționarea banilor, bărbatul a constatat că acestea nu erau confecționate dintr-un material prețios, motiv pentru care a sesizat Poliția, indicând autoturismul cu care aceștia se deplasează către Drobeta Turnu Severin.

La scurt timp, oamenii legii au reușit identificarea în trafic a autovehiculului care era condus de un bărbat de 50 ani, iar pe bancheta din dreapta față se afla o altă persoană de 27 ani.

Persoanele respective au fost recunoscute de partea vătămată ca fiind cele care i-au vândut obiectele amintite, acestea restituindu-i apelantului suma de bani achitată pentru cei trei bani. În cauză, s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracţiunii de înșelăciune.

Articolul precedentConsilierii locali au aprobat construirea unui ponton în dreptul Piciorului Podului lui Traian
Articolul următorAJOFM Mehedinți organizează pe 18 octombrie Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți