Elevi de la instituțiile de învățământ ai Ministerului Afacerilor Interne vor efectua stagiul de pregatire la Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți. Viitori agenți de poliție vor beneficia de experiența și sprijinul colegilor pentru aprofundarea cunoștințelor de specialitate.

Opt fete și șaisprezece băieți, elevi ai instituțiilor de profil, vor efectua stagiul de pregătire în perioada 18 mai -05 august a.c., la Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți.

Ei au fost repartizați la structurile de specialitate din cadrul inspectoratului, iar sub supravegherea atentă a ofițerilor de poliție vor dobândi cunoștiințe teoretice și practice necesare apărării, respectării și promovării drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor, a proprietății publice și private respectiv asigurarea și menținerea siguranței publice.

Elevii vor beneficia de sprijinul tutorilor profesionali până la terminarea stagiului și vor fi implicați în rezolvarea problemelor comunității sub îndrumarea acestora.

”Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinți le-a dorit succes și putere de muncă, asigurându-i de un sprijin real pentru a-şi putea îndeplini în mod corespunzător atribuţiile ce le revin”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Mehedinți.

Articolul precedentSeverinul ar putea deveni stațiune turistică
Articolul următorPeste 60 de misiuni ale pompierilor mehedințeni la acest sfârșit de săptămână